Wednesday 23 May 2012


Ден девети 14.05 ( понеделник )


Белтъци


Закуска: две ябълки
Обяд: Запечена салата айсберг с шунка и австрийско сирене



Необходими продукти:
Салата айсберг 1/2
Шунка 150гр
Топено сирене 2 триъгълничета
Австрийско сирене 100гр


Начин на приготвяне:
Нарежете салатата, както режете зеле за готвене, осолете. След това нарежете шунката и объркайте със салатата. Нарежете на филийки австрийското сирене и го поставете върху салатата и шунката, опитайте се за ги покриете, но не е задължително! Запечете в загрята фурна около 15мин. След това извадете и докато е още горещо добавете топеното сирене, нарежете на парчета и поставете, за да може да се размекне малко.
Аз не обичам много подправки затова си сложих само сол, но който желае може да си сложи и други подправки на вкус!

Вечеря: Следната салата:
Салата айсберг с кисело мляко и чушки

Необходими продукти:
Салата айсберг 1/2
Домати - 2бр
Червена чушка- 1бр
Кисело мляко 1/2 кофичка
Сирене - 150гр
Сол - на вкус


Начин на приготвяне:
Нарежете всички продукти и объркайте. Подправете на вкус!
И отделно две-три парченца бекон на тиган.

No comments:

Post a Comment