Thursday 27 September 2012

Шеста четворка

Ето, че стигнах до шестия поред цикъл!

Белтъчен ден ( Ден двадесет и първи )
За закуска нямаше време и пих на крак едно кафе.
За обяд запретнах ръкави и приготвих баница, знам, че тя не е позволена, но аз така или иначе смесвам видовете белтъци, та се реших. Ето и рецептата:
Необходими продукти:
листи за баница 1 опаковка ( моята беше 250гр )
сирене 200 гр
кисело мляко 2/3 кофичка
яйца 3бр
сода за пиене 200мл
олио за намазване на тавата;
Намазах тавата с олио. Половин лист е с размера на тавата ми. И така наредих четири листа ( или два цели листа ) и върху тях натрошено сирене. След това пак листи, но вече слагах по три, и отгоре пак сирене, така редих докато по привършат корите. Редих и накрая за отгоре ми останаха четири листа.
 Наредената баница нарязах на парчета с помощта на нож за сирене. Този нож ми е любим, справя се с всичко, което се реже трудно с обикновения нож. В купа разбивам три яйца и към тях прибавям киселото мляко. С тази смес заливам нарязаната баница и веднага изсипвам содата отгоре. С помощта на нож помагам на сместа да слезе надолу между листите. Разклащам малко и тавата. Баницата се пече на 200 градуса за около 40-50 минути.
Ето и готовата баница
За вечеря правих аспержи с бекон. Видяхме аспержи в магазина, доста добре изглеждаха и реших да направя. Става много лесно и бързо. Измивате аспержите и отгоре се навива бекона. Пече се в загрята фурна на 200 градуса за около 15 минути.

Ден на варива ( Ден двадесет и втори )
За закуска хапнах ябълки.
За обяд имах хапнах сърмите, които правих, не помня кога. Бях ги консервирала и сега си ги доизядох.
За вечеря си направих грах със зеле. Това ястие също става много бързо.
Необходимите продукти са:
зеле - 3/4 малка лилава зелка
грах 1 консерва
сол
олио
Нарязах зелето, както си го режа за салата. В тиган загрях една с.л. олио и добавих зелето. Когато поомекна зелето добавих грахът и сол на вкус. Яденето стана след още няколко минути.

Въглехидратен ден ( Ден двадесет и трети )
За закуска хапнах два банана, с кафето.
За обяд си направих спагети с моркови и тиквички. Този цикъл все бързи рецепти съм избрала, какво да се прави.
Необходими продукти:
спагети 1/3 от пакета
два моркова по-големи
две малки тиквички
сол
риган
олио

Първо нарязах морковите и тиквичките. Сложих тигана на котлона с една-две с.л. олио. Добавих зеленчуците и непрекъснато разбърквах докато морковите по омекнаха. Трябва да останат хрупкави но да не хрупат като суровия морков. Добавих подправките и свалих от котлона. След това сварих спагетите, отцедих ги. Сложих отново зеленчуците на котлона и добавих към тях спагетите. При непрекъснато разбъркване, след около 2 минути ги махнах от котлона и сервирах.
За вечеря имаше сладкиш с ябълки, мммммм вкусен беше. Забърках го предната вечер. С моя никакъв готварски опит се получи нещо което съм яла едно време в детството.
Необходими продукти:
брашно 3ч.ч.
ябълки 5 бр средно големи
захар 1 ч.ч.
олио 3/4 ч.ч.
бакпулвер 3 ч.л.
канела 1 ч.л.
ванилия 1/2 ч.л.
орехи 50гр
Първо се нарязват, обелват и настъргват ябълките. Готовите ябьлки се объркват със захарта и така престояват 1 час. В купа се смесват всички други продукти и се добавят ябълките. Разбърква се добре сместа и се изсипва в намазнена и набрашнена тава. Пече се около 40-50 минути на 180 градуса.
Един съвет: сложете сладкиша в по - голяма тава да стане по тънък, за да може да се изпече, моя не успя да се изпече в средата, отвътре хубаво, а отгоре беше готов. Ако го бях пекла още отгоре щеше да е препечен.


Плодов ден ( Ден двадесет и четвърти )
За закуска грозде, за обяд плодова салата от една круша, един банан, малко грозде и една ябълка. За вечеря грейпфрут.

Friday 21 September 2012

Четвърта четворка

Белтъчен ден ( Ден тринадесет )
За закуска хапнах грозде с обичайното кафе.
За обяд си направих шункови рулца със зеленчуци. Използвах четири парчета шунка. За плънката ми бяха необходими един домат, една чушка, половин краставица, три-четири лъжици кисело мляко, две-три лъжици майонеза и малко сол. Зеленчуците ги нарязах на кубчета и ги смесих, добавих киселото мляко и майонезата. Разбърках ги добре и добавих солта. Всеки може да си подправи плънката с каквито подправки иска. Пропуснах да ви напиша, че аз добавих и малко копър. Накрая сложих по лъжица и половина на всяко парче шунка и завих. Остана ми една трета от плънката, така че тази доза е за около шест парчета шунка, може и повече ако слагате по една лъжица плънка.

 За вечеря решихме да хапнем навън. Намерихме си едно заведение, където правят много вкусни крилца. Аз по принцип обичам да си ги хапвам без маринати. В това заведение ги правят с някакъв сос, много прилича на кетчуп. В Англия доста хапват от този сос BBQ             ( барбекю ), който обаче на мен хич не ми харесва. Както и да е тези крила явно не са с този сос защото на мен ми харесват доста.

Ден на варива ( Ден четиринадесет )
Този ден закуската беше две ябълки с кафе.
За обяд си направих ориз със зеленчуци. Необходимите продукти са  глава лук, една чаша ориз, по една консерва грах и царевица, сол на вкус. Приготвих го по следния начин: нарязах лука на филийки и го запържих в малко олио. Когато лука стана готов прибавих измития ориз, запържих ги още малко и добавих три чаши вода. Както всички знаят, но все пак да спомена, на една чаша ориз се слагат три чаши вода. Когато ориза пое повечето вода прибавих царевицата и грахът. Овкусих със сол. Когато ориза пое и останалата вода свалих от котлона. Това е моята рецепта за ориз.
За вечеря хапнах останалата част от ориза.

Въглехидратен ден ( Ден петнадесет )
За закуска хапнах малко ягоди и едно кафе.
За обяд реших да направя питка. Това беше първия път в който правя питка и малко ме беше страх, но запретнах ръкави и започнах. Необходимите продукти са: брашно, яйца, мая, сол, захар, олио, краве масло. На снимката по долу съм написала количествата.

Започнах като разтворих сухата мая в 200мл вода с една лъжичка захар. Докато маята се активира пресях брашното. В купа сложих две чаши от брашното и солта. Към тях добавих разтворената мая и яйцата. От яйцата отделих единия жълтък за по - късно. Забърках смес, подобна на каша и оставих да втасва 30 минути. Към готовата смес добавих олиото и омесих меко тесто. След това го разделих на две и разточих в правоъгълна форма. Намазах разточеното тесто с масло и навих на руло. След това нарязах на парчета с дължина около 3-4 см и с кръглата страна ги подредих в тавата, която бях намазала с олио и отгоре посипана с брашно. Така нареденото тесто оставих да втасва още един час. След това пекох на 200 градуса за около 40 минути.

Вечерята беше сладка. Намерих рецепта за сладкиш с кафе и реших да го пробвам. Това са необходимите продукти: брашно, бакпулвер, сода бикарбонат, какао, кафе, ванилия, захар, олио, прясно и кисело мляко. Начина на приготвяне е следния: В купа смесих сухите съставки брашно, бакпулвер, сода бикарбонат, какао, захар и ванилията. След това при непрекъснато разбъркване добавих в олиото, киселото мляко, прясното мляко и кафето. Бърках докато се хомогенизира сместа. Явно бях сложила повече от течните продукти и реших, че сместа има нужда от още брашно и затова добавих още. Когато сместа беше готова я изсипах в намазнена и набрашнена тавичка. Пекох около 40 минути на 180 градуса. За всеки случай проверявайте с клечка за зъби за готовността на сладкиша. След като изстина го сиропирах. Реших да не слагам  глазура отгоре.

Плодов ден ( Ден шестнадесет )
Започнах с ябълка и кафе, после хапнах нещо като плодова салата, три моркова и накрая грейпфрут.
Ето идея за плодова салата:

Monday 17 September 2012

Трета четворка

Белтъчен ден ( Ден девет )
Дойде и третата четворка и отново белтъчен ден. Закуската пак ми се размина, но не и кафето. Напоследък не мога без кафе. Преди да родя се бях научила да не пия кафе, но тогава се наспивах доста добре.
За обяд хапнах риба от консерва. Досега много ме беше страх да ям такива консерви, защото едно време все не ми харесваха, но тази беше доста добра пушена скумрия с подправки. Само дето не облизах консервата. Хапнах и малка салата домати и краставици, опитвам се да не пропускам пресни зеленчуци да хапвам. Не винаги успявам, но се старая.
Този път обаче ми се хапваше салата с оцет, много хора не харесват оцет на доматите, но на мен ми допада.

За вечеря реших да хапна яйца, после реших да си правя омлет, сложих му и сирене, а накрая реших и кисело мляко, та смесих белтъците, ама беше пък вкусно. Да ви разкажа за омлета: сложих три яйца, един домат нарязан на малки кубчета, малко краставица също на кубчета, малка бучка сирене и десетина маслини. В купа разбих яйцата с вилица и добавих останалите продукти. Сместа изсипах в тиган и пържих, обаче ми се стори доста трудно за обръщане в тигана, та реших да го разбъркам и то стана бъркани яйца. Сервирах го с две-три супени лъжици кисело мляко. Разбира се посолих го малко, не слагах други подправки, но който иска може да си сложи каквото реши.
Бъркани яйца със зеленчуци:

Ден на варива ( Ден десет )

Днес доста ми престърга стомаха, та си хапнах две ябълки за закуска и обичайното кафенце.
За обяд си правих леща ( това е линка за рецептата ). Толкова ми се беше прияло, че без малко да забравя да си сваря.

Хапнах на обяд, но към 16ч доста прегладнях и хапнах останалата леща.
За вечеря хапнах една консерва царевица с печени чушки от буркан. Чушките бяха овкусени в буркана и затова не сложих нищо допълнително:

Този ден ядох четири пъти, но важното е, че бяха през повече от 2ч.

Въглехидратен ден ( Ден единадесет )

Закуската беше кафе, но обяда стана много вкусен!
За обяд си направих катми. Необходимите продукти са 1/2кг. брашно, 1 суха мая за хляб, 1ч.л. сол, 1ч.л. захар и вода. В купа сложих една ч.ч. брашно и солта. В каничка с леко топла вода разтворих маята и добавих захарта, докато се активира маята. След това прибавих маята към брашното и разбърках. Добавях брашно и вода докато се получи смес с гъстота на боза. Имаше бучки от брашното, които няма как да се разтворят, но след втасване на топло за 1час, всичко се беше оправило. Сместа беше почти удвоила обема си. Сложих тигана на котлона с малко олио. Когато загря сипвах по един черпак от сместа и разпределях по целия тиган, запичах от двете страни до готовност. Хапнах ги със зеленчуци и мед.

За вечеря си направих спагети с доматен сос и гъби.
Необходимите продукти са спагети, консерва домати, нарязани, глава лук и гъби. Количества не съм слагала нарочно, защото може да харесвате сос с повече гъби, или да обичате спагетите с по-малко или повече сос. Всеки си преценява!
Първо запържих лука до златисто, след това добавих доматите. Гъбите ги запържих отделно и накрая ги прибавих към доматения сос. Пропуснах да кажа за лъжичката захар, добавя се, защото домата има един кисел вкус и за да се избегне се слага една чаена лъжичка захар. Когато соса е готов сварих спагетите.
Съвет от мен, ако правите спагети, правете си първо соса и след това сварете спагетите. Когато сварите спагетите и соса не е готов, след оцеждането им те се слепват и не са приятни за хапване.

Плодов ден ( Ден дванадесет )
За закуска, ако може да се каже така, хапнах две ябълки, след 2ч фурми, след това два портокала и завърших деня с три моркова.
Това е от тази четворка.

Wednesday 12 September 2012

Втора четворка

Белтъчен ден ( Ден пет )
Доста се чудех как да започна този пост, но ето почвам го!
Закуската ми беше едно кафе. Този ден моята половинка беше почивка и се разходихме до един търговски център. Получи се така, че към 11:30ч. пиехме второ кафе, понеже заведението където искахме да хапнем отваря в 12ч. От там се разходихме по магазините, разгледахме ги, не търсихме нищо конкретно да пазаруваме, просто зяпахме. И така стана към 14:30ч, а още не бяхме обядвали.
С последни сили се отправихме към ресторанта да си хапнем.
За обяд хапнах една fajitas, това е пилешко месо нарязано на ивици, върху канапе от запържени зеленчуци. В случая бяха лук и чушки. Това се сервира с арабски питки и три вида сос: авокадо, доматен и бял лек сос ( има вкус на крема сирене, но е по-леко ). Много ми харесва това ястие!
Вече съм, ви казвала за него, но все пак да го видите още веднъж, слагам и още една снимка, за да се добие по ясна представа
Наобядвахме се добре и тръгнахме отново по магазините, бяха ни останали няколко за разглеждане. Приключихме обиколката и се отправихме на разходка в близкия град. Казва се Chester. Красиво градче, доста историческо. Имаше много разкопки от римско време. Разходихме се и там и се отправихме към вкъщи и докато се приберем стана осем часа. А нали не се яде след този час, реших да не ям нищо, а пък и късния обяд доста ме беше заситил, така че ми се размина вечерята.
Ден на варива ( Ден шест )
За закуска изпих пак едно кафе, нещо явно не остава време за закуска, но какво да се прави.
За обяд си опекох картофи, сложих и моркови, бяха останали няколко в хладилника, та хем аз да хапна хем и детето. Заради нея не съм слагала подправки по време на готвенето, после само си ги посолих и ги хапнах с една филийка хляб.

За вечеря хапнах картофени питки, купувам ги готови. Хапнах ги с една салатка от домати и краставици.
Въглехидратен ден ( Ден седем )
Дойде и деня за сладкото, този ден пак не закусих, явно ми се отразява добре. Без закуска само кафе.
За обяд реших да направя питки с маслини.
Използвах около 3ч.ч. брашно, една кофичка кисело мляко с две лъжички сода бикарбонат, сол на вкус и около 200гр маслини.
Първо сложих содата в киселото мляко докато шупне. След това в купа смесих всички продукти. С дървена шпатула се разбърква, докато се получи еднородна смес. Намазах една тава с масло и с една лъжица слагах от сместа в тавата, получиха се неоформени питки, но след като се опекат придобиват някакъв вид. 
Пропуснах да напиша, че използвах 50/50 бяло и пълнозърнесто брашно, което имаше и семена и семки. 
Обяда подсладих с една целувка, дано някой ден си направя сама целувки. Засега няма да стане, тъй като нямам миксер. Оставих го в България, не че е проблем да си купим, но все отлагам. 
За вечеря хапнах пак от питките, но по малко количество. Разбира се, че имаше и нещо сладко към вечерята, много ми се беше прияло сладолед, та си хапнах един с голямо удоволствие.

Плодов ден ( Ден осем )
Най-трудния ми ден в момента, но се справям някак. Хапвам често и като ми се яде пия вода, така успявам да се справя. Предната вечер на въглехидратния ден, така ми се ядеше нещо след осем часа, но успях да устоя, че предам ли се един път и край, ще се предавам доста често. Важното е, че устоях на изкушението.
Този ден хапнах грозде, стафиди, ябълки и малко тиква.
Пекох тиква за малката и хапнах няколко парчета и аз. Странното е, че едно време не обичах тиква, но защото майка ми все я вареше, а и толкова рядко я правиха, но моя мил много обича тиква, та покрай него и аз опитвах печена тиква и так взе да ми харесва.

Saturday 8 September 2012

Индекс на телесна маса

Знаете ли, че

Не можах да се претегля в началото на диетата, затова успях да се претегля на четвъртия ден от нея. Е резултата не беше такъв, какъвто исках, но все пак затова е диетата, кантара да покаже по-малко накрая.
И така кантара показа 80,4 кг., но това разбира се са килограми с обувки и дрехи. Та показа ми индекс на телесна маса 31, което значи, че имам наднормено тегло за ръста си. Индекса трябва да е между 18,5 и 24,99.
Индекса на телесна маса се изчислява по следния начин:
Килограмите, върху височината на квадрат.
В зависимост от резултата се получават различните състояния:

Състояние
Индекс на телесна маса
Поднормено тегло
< 18,5
Тежко недохранване
< 16,0
Средно недохранване
16,0 - 16,99
Леко недохранване
17,0 - 18,49
Нормално тегло
18,5 - 24,99
Наднормено тегло
≥ 25,0
Предзатлъстяване
25,0 - 29,99
Затлъстяване
≥ 30,0
Затлъстяване 1 степен
30,0 - 34,99
Затлъстяване 2 степен
35,0 - 39,99
Затлъстяване 3 степен
≥ 40,0

Първа четворка

Белтъчен ден
Обичах белтъчния ден най-много, когато правих диетата в БГ за първи път. Но сега е различно, сега съм на острова и тук месото е отвратително. Не знам дали ми вярвате, но си е така, месото има дъх, който на мен не ми харесва, от него излиза толкова мазнина, която не знам от къде се взима, като аз въобще не слагам такава. Да веднъж ми хареса пилешкото, което бях опекла, защото му бях сложила биричка и стана вкусно. Та сега почвам да се чудя какво друго да си хапвам и приготвям, но без месо не мога.
За закуска изпих едно кафе. Правя си една голяма чаша кафе и си пия цяла сутрин. Има хора, които си изпиват кафето набързо и продължават деня си, е аз съм от тези, които обичат разточителното пиене на кафе. Това обаче не значи, че стоя и си пия кафето цяла сутрин, свършвам си и доста неща в къщи, а и моето слънце си иска своето внимание, което с удоволствие й давам!
На обяд хапнах една салата - домати, краставици, чушки, шунка и сирене. Нещо като овчарска салата. Отдавна не бях се сещала да си направя такава салата, доста вкусна беше и успя да ме засити.
Ето моята овчарска салата:
Вечерята беше разочарование - От предния ден сложих едни пилешки крила в марината. Избирах я доста маринатата, четох, четох и реших:
Марината: 1/2 кофичка кисело мляко, сол, черен пипер, две лъжици зехтин, две лъжици горчица. Аз не сложих горчица, защото нямах и вместо зехтин сложих една лъжица олио. Крилата бяха някъде към 600-700гр. Киснаха се една нощ и на другия ден вечерта ги опекох във фурната. Нали ви казах за месото тук, тези крила пуснаха една чаена чаша мазнина. Не знам от къде се взема, изумих се! Докато се пекоха към края извадих мазнината, за да се запекат, въобще не станаха така както очаквах. На вкус бяха хубави, но доста мазни. Беше ми тежко след това. Хапнах ги с малка салатка от един домат и малко краставица. Овкусих ги с малко сол.
Това е резултата от крилата с марината от кисело мляко:
Ден на варива
За закуска изпих едно кафе с малко грозде.
За обяд реших да правя сърми, но не ги ядох за обяд, че не бяха готови. Сега ще ви разкажа как ги приготвих и ще разберете и какво обядвах.
Нарязах две глави лук на ситно, и ги запържих до златисто. Прибавих 250гр ориз, мисля, че това е някъде към една чаена чаша, който бях измила предварително. Когато ориза стане прозрачен добавих една чаша вода и подправки. Аз сложих само сол и черен пипер. Знам, че се слага джоджен, но нямах, и затова не сложих. Махнах сместа от котлона, когато ориза пое водата. Оставих я малко, докато нарежа два домата на дребно. Прибавих ги към сместа и тях. Друг път ако правя, вместо тези домати ще сложа няколко лъжици доматено пюре. С готовата смес започнах да завивам сърмите. Направих ги с консервирани лозови листа, но ето какво да направите, ако имате пресни лозови сърми: Слага се да заври около литър вода. Към нея се добавя няколко капки лимонов сок. В заврялата вода се слагат за няколко секунди се слагат листата. Трябва да омекнат. След това вадите и са готови за завиване.
Започнах да завивам сърмите по следния начин: от края където е дръжката слагам от плънката, колко ще прецените според големината на листото. Завива се, след което се прибират краищата от двете страни и продължавате да завивате до края. Аз не ги завих много стегнато, но така че да не се разпаднат. Наредих ги в една тавичка. По принцип знам, че се слага отдолу домат, майка ми така прави, вие ако искате може да сложите няколко листа. Напълних една малка тавичка с готовите сърми. Налях вода, нивото на водата не покриваше сърмите. Сложих отгоре една чиния, и пекох на около 200 градуса, докато водата извря. Да ви кажа опитах ги като ги извадих, но не бях хич вкусни. Аз ги оставих няколко часа и те се овкусиха, станаха доста вкусни.
Да се върнем на обяда: От сместа за сърмите ми остана, добавих вода, и върнах на котлона, докато ориза поеме водата. Сервирах с един домат и си хапнах с една филийка хляб.
За вечеря хапнах сърми с една филийка хляб. Останаха ми сърми, които на другия ден сложих в един буркан и го "сварих", както се правят компотите в къщи. Та ще имам за следващия ден на варива.
Така изглеждаха готовите постни сърми с лозови листа:
Въглехидратен ден
Закуската отново беше грозде с кафе. Този ден може да си слагате захар в кафето, но аз свикнах да го пия без и затова не си слагам.
За обяд хапнах сладкиш, който бях приготвила предния ден, за да може да престои и да стане по-вкусен. Използвах следните продукти: 1/2 кофичка кисело мляко, 1 ч.л. сода бикарбонат, 1ч.ч. захар, 1/2 ч.ч. олио, 2 с.л. какао, 1ч.л. канела, 1 и 1/2 ч.ч. брашно ( по рецепта брашното е 2 ч.ч., но идва доста според мен ) и 1ч.л. ромова есенция.
Ето как направих сладкиша: сложих содата в киселото мляко, докато шупне си приготвих останалите продукти. Смесих всичко в една купа и разбърках до получаването на хомогенна смес. Изсипах я в намазнена и набрашнена тавичка. Пекох на 175 градуса за около 40 минути. С клечка за зъби проверявах сладкиша дали е готов, когато забодох и излезе чиста клечката извадих сладкиша. Оставих го да изстине за около час, след което го извадих от тавата. Направих сироп за сладкиша: около 1ч.ч. вода и 1/2 ч.ч. захар, варих около 10-15 минути и полях сладкиша с него. Сиропа е доста, и не го използвах целия. Още не мога да преценя колко вода да слагам, за да не ми остава. След като изстина сиропирания сладкиш, разтопих шоколад на водна баня. Намазах с него сладкиша и поръсих с шоколадови пръчици и кокосови стърготини. За обяд си хапнах две парчета. Шоколада отгоре ми беше в повече и не успях да го изям.
Ето и сладкиша с кисело мляко:
За вечеря правих пица.
Тестото направих от 3ч.ч. брашно, 7гр. суха мая, 2с.л. олио, 1ч.л. сол, 1с.л. захар, 200мл. топла вода.
Във водата сложих всички продукти без брашното и оставих да постоят около 5мин, докато маята се активира. В купа сложих 2ч.ч. пресято брашно и добавих водата, замесих тестото, като допълнително добавях брашно докато се получи меко тесто. В купата нарочно сложих по-малко брашно, защото първия път като правих брашното сложих направо трите чаши брашно и тестото стана доста твърдо. Оставям тестото да втаса около един час. След като е втасало тестото вземам една част и правя блат за пицата. Намазах с малко кетчуп и отгоре наредих нарязаните гъби.
Пекох около 20-30 минути и това беше резултата. Не изглежда много добре, но е вкусна.
Мммм пицата с гъби:
Плодов ден
Този ден мина горе долу лесно, имайки предвид, че ми е доста трудно да хапвам само плодове. Хапнах си към 11ч една ябълка, към 14ч две ябълки, към 16ч стафиди и ягоди и приключих с хапването в 19ч с две ябълки. Разбира се сутринта си изпих кафето.

Wednesday 5 September 2012

Започвам отначало!

Здравейте, отново. Доста време ме нямаше, но така е с малко дете. Както и да е, сега съм тук и ще се опитам отново с диетата. Спрях диетата, защото се прибрахме в България и целия режим, който бях изградила приключи. Малко си почивах от това да мисля, какво мога да ям всеки един ден и се отдадох на това какво иска тялото ми. Хапвах си спокойно, но килограмите продължават да ми тежат и се реших отново да започна. Този път ще карам малко по-различно,    надявам се психически да съм се подготвила за следващите 90 дни. Сметнала съм ги този път, моя мил като е на работа да се падат водните дни, че предния път всичките се получаваха само в почивните му дни, а ние все ходим някъде и то само ти се яде нещо. И друго съм нагласила, като свърши диетата си отиваме в БГ, дано тогава да не кача много.
Днес вече съм трети ден на диетата, ще кача постовете малко по-късно, и се чувствам добре, успявам да хапвам по три пъти на ден, но ще видим утре на плодовия как ще съм.
Не съм се теглила, което може би ще направя утре, но малко ме е страх какво ще покаже кантара. Кофти е малко с тегленето, защото ходя да се тегля, че в къщи нямаме кантар, а пък не излизам всеки ден, нямам път натам.
И така започвам отначало, дано този път успея!
Ето една снимка, която да ви зареди с добро настроение!